WIJ:

De deeleconomie is een snelgroeiend fenomeen en brengt veranderingen met zich mee die zichtbaar en voelbaar zijn in onze maatschappij. Bij shareNL geloven we in de kansen en hebben we oog voor de uitdagingen die de deeleconomie onze samenleving biedt. Het is een jong, lokaal en internationaal fenomeen, waarin Nederland een actieve rol speelt met bijvoorbeeld Amsterdam als eerste ‘Sharing City’ van Europa. shareNL wil de deeleconomie verder ontwikkelen en werkt hiervoor samen met het hele deeleconomie-speelveld, bestaande uit deelplatformen, bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. We geven presentaties en workshops; organiseren evenementen, meet-ups en rondetafelgesprekken; adviseren bedrijfsleven en overheden; en doen onderzoek naar het fenomeen deeleconomie en de impact ervan.

Bij shareNL werk je in een uitdagende start-up omgeving, in een sector volop in beweging, in een pand in hartje Amsterdam met ook andere inspirerende organisaties.

Met Amsterdam als eerste 'Sharing City' van Europa belooft 2016 veel moois en kunnen we jouw bijdrage goed gebruiken! 

JIJ:

•    Jij wordt net zoals ons enthousiast over het fenomeen deeleconomie en wil graag onderdeel uitmaken van de ontwikkeling ervan in Nederland.
•    Je werkt graag in een uitdagende start-up omgeving waar je hands-on aan de slag gaat met hetgeen op dat moment op de agenda staat.
•    Je weet de boodschap van shareNL op een creatieve en innovatieve manier over te brengen
•    Je vindt het fijn om zelfstandig te werken.
•    Je kunt goed overweg met beeld en tekst
•    Je inspireert ons met je social media skills

 

What’s in it for you?

Het gaat om een (afstudeer)stage met een stagevergoeding van €350 per maand. Na deze periode bij shareNL weet jij alles over de deeleconomie en heb je je netwerk uitgebreid met tal van inspirerende deeleconomie-initiatieven. Je hebt bijgedragen tot het ontwikkelen van een marketing- en communicatiestrategie en mee geholpen aan de organisatie van de Sharing Week 2016. Daarnaast heb je een ondernemende mind-set ontwikkeld, durf je initiatief te nemen en weet je hoe het in z’n werk gaat in een start-up omgeving.

Waar kan je ons bij helpen en waar kunnen we van elkaar leren?

·       Content schrijven voor o.a. Persberichten, Website, Nieuwsbrieven, Social Media(Twitter, Facebook,         LinkedIn)

·       Communicatie- en marketingtaken rondom de organisatie van events zoals de Sharing Week 2016,           share NL meet-ups & feet-ups, rondetafelgesprekken, etc.

·       Allround administratieve taken

·       Inspiratie en kennis delen en lenen

Contact

Ben je nieuwsgierig, wil je kennismaken met share NL? Stuur een mailtje naar samantha@sharenl.nl en wij nodigen je graag uit voor een Skype gesprek of een kopje koffie bij ons in het shareNL home! 

Comment