WIJ

De deeleconomie is een snelgroeiend fenomeen en brengt veranderingen met zich mee die zichtbaar en voelbaar zijn in onze maatschappij. Bij shareNL geloven we in de kansen en hebben we oog voor de uitdagingen die de deeleconomie onze samenleving biedt. Het is een jong, lokaal en internationaal fenomeen, waarin Nederland een actieve rol speelt met bijvoorbeeld Amsterdam als eerste ‘Sharing City’ van Europa. shareNL wil de deeleconomie verder ontwikkelen en werkt hiervoor samen met het hele deeleconomie-speelveld, bestaande uit deelplatformen, bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. We geven presentaties en workshops; organiseren evenementen, meet-ups en rondetafelgesprekken; adviseren bedrijfsleven en overheden; en doen onderzoek naar het fenomeen deeleconomie en de impact ervan.

Bij shareNL werk je in een uitdagende start-up omgeving, in een sector volop in beweging, in een pand in hartje Amsterdam met ook andere inspirerende organisaties. Er is ook een stagevergoeding beschikbaar.

Jouw taken 

·       ondersteunen in het bijhouden van de markt-, gedrags- en beleidsontwikkelingen op het gebied van de collaborative economy/deeleconomie.

·       ondersteunen op verschillende type onderzoeken (marktonderzoek, gedragsonderzoek beleidsonderzoek).

·       onderzoeken helpen uitvoeren. Data op een gestructureerde wijze verzamelen en uitwerken.

JIJ

·       hebt affiniteit met de deeleconomie.

·       hebt een brede onderzoeksinteresse: je wil zowel kijken naar consumenten als naar ondernemers, het bedrijfsleven en overheden.

·       staat open om te werken in een jonge dynamische start-up waar zomaar nieuwe onderzoeksvragen kunnen ontstaan.

Contact

Ben je nieuwsgierig, wil je kennismaken met share NL? Stuur een mailtje naar samantha@sharenl.nl en wij nodigen je graag uit voor een Skype gesprek of een kop koffie bij ons in het shareNL home!

Comment