Ben jij een (aankomend) Nederlands deelplatform? Help shareNL een compleet overzicht – inclusief duurzaamheidseffecten – te maken door deze vragenlijst in te vullen: http://bit.ly/devragenlijst (duurt ca. 10 minuutjes).

Graag willen we een integraal beeld vormen van de deelplatformen die in Nederland actief zijn. En die er binnenkort aankomen. Ook willen we meer inzicht geven in de positieve impact die deelplatformen kunnen hebben op de samenleving. Om dat beeld te krijgen zetten we deze vragenlijst uit. Waarin we alle (aankomende) deelplatformen vragen zichzelf bekend te maken en te typeren.

We sluiten hierin aan bij internationale overzichten en onderzoeken, zodat we de Nederlandse ontwikkelingen ook goed in internationaal perspectief kunnen plaatsen. shareNL zet zich in om de Nederlandse deeleconomie te ontwikkelen. De kennis uit dit onderzoek helpt enorm om te laten zien wat er voor mooie dingen (gaan) gebeuren en wat de (potentiële) impact daarvan is.

Hier nog even de link naar de vragenlijst: http://bit.ly/devragenlijst.

Dank je wel!

6 Comments