ParkFlyRent is het in 2013 opgerichte deelplatform dat reizigers een gratis parkeerplek biedt bij Schiphol en hun auto verhuurt tijdens hun vliegreis. De opbrengst van de verhuur wordt vervolgens gedeeld met de eigenaar van de auto.

ParkFlyRent oprichter Niels de Greef: 'Uit frustatie met het dure parkeren bij vliegvelden is het idee voor ParkFlyRent voortgekomen. Wij zijn onderdeel van de deeleconomie. Hierbij is vertrouwen een belangrijk begrip, maar volstaat niet genoeg als het gaat om een waardevol bezit als een auto. Vandaar het belang van de ParkFlyRent verzekeringspolis, die tot stand is gekomen in samenwerking met Bovemij. 

De polis is een all-risk verzekering die op de auto wordt afgesloten tijdens verhuur en zo de eigenaar beschermt tegen onderverzekering en verlies van schadevrije jaren.

 

Comment