Het symposium autodelen 2016 zit erop,
en wat was het een success!

Toegang tot mobiliteit wordt steeds minder afhankelijk van het bezit van een auto. De deeleconomie biedt kansen om mensen - zowel zakelijk als privé - maximale toegang tot mobiliteit te verschaffen. Autodelen staat nog steeds in de kinderschoenen maar de potentie is groot. Hoe brengen we autodelen samen tot wasdom? Wat is de beste route naar groei? Doe mee & drive change!

Het symposium op 27 september 2016 was rijk gevuld met interessante sprekers en een goed uitgebalanceerde combinatie van plenaire sessies, verdiepingsessies, interactie en netwerken. We keken onder andere naar recent onderzoek, autodelen & OV, private lease, zakelijk delen, autodelen & woningbouw en de zelfrijdende auto. We luisterden naar gebruikers, aanbieders, experts en studenten met hun masterscripties. De autodeelaward voor gemeenten werd uitgereikt (gefelicteerd, Den Haag!) en er zijn nieuwe ondertekenaars van de Green Deal Autodelen bijgekomen. Iedereen die iets met autodelen doet was aanwezig! Teruglezen welke sprekers er waren? Scroll naar het einde van de pagina!

CONTACT

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wil je deel uitmaken van een volgend symposium als spreker, sponsor of op een ander manier? Laat het ons weten! Je kunt Ananda Groag bereiken via de button hieronder.

 

Dit symposium wERD mede mogelijk gemaakt door 

MEDIAPARTNER

 
 

 

De reviews van het symposium

"Het shareNL Symposium Autodelen gaf een goede stand van zaken van car-sharing in Nederland en was een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten die hierin werkzaam zijn."

"Grote opkomst, divers publiek wat aangeeft dat autodelen aan de ‘dawn’ staat van doorbraak en uit early adopter fase lijkt te komen."
"Iedereen was aanwezig, als bezoeker of als spreker. "
"Boeiend, actueel thema. Gaat groot worden."