Ben je een startende ondernemer of organisatie in de deeleconomie? Kom dan je kennis en je netwerk verrijken tijdens de shareNL meetup voor starters op 8 juli in Amsterdam. Waarom

Als starter loop je waarschijnlijk tegen veel zaken aan die nog onbekend of onduidelijk zijn, niet alleen rondom het opstarten van je organisatie, maar ook voor wat betreft het speelveld: de deeleconomie. Deze meetup is ervoor bedoeld je meer inzicht en ideeën te geven, niet alleen gevoed door de kennis van shareNL, maar juist ook door de ervaring van gelijkgestemden.

Wat we gaan doen

We beginnen met een gezamenlijke sessie waarin we je nader introduceren in de deeleconomie en in allerlei zaken waarmee je als starter mee te maken kunt krijgen.

Vervolgens hebben we break-out sessies waarin we op verschillende thema’s gaan verdiepen. Jij kiest welke thema’s jouw interesse hebben. Hierin delen we onze kennis, maar er is ook veel ruimte voor onderlinge uitwisseling van ervaring en ideeën. Waar loop je tegenaan, hoe loste je buurman dit op, welke ervaring hebben wij hiermee?

Voor wie

Ben jij een start-up in de deeleconomie en…

-        zit je nog in de conceptfase, of

-        sta je in de steigers, of

-        ben je net operationeel en heb je eerste transacties misschien al gehad?

… dan moet je zeker aanschuiven!

Wanneer

Dinsdag 8 juli om 14.00 uur.

Waar

Naar alle waarschijnlijkheid: Seats2Meet in de Beurs van Berlage.

Kosten

35 euro (ex btw)

Meer informatie

jessica [at] shareNL.nl

Comment