• Pakhuis De Zwijger (map)
  • 179 Piet Heinkade
  • Amsterdam, NH, 1019
  • Netherlands

Deze laatste shareNL meetup van het jaar wijden we aan een essentieel thema: financiering. Iedere startup (of scale-up) heeft er vroeg of laat mee te maken: hoe kom ik aan financiering? Tijdens de meetup laten we vooral de (co-)founders van startups aan het woord en bekijken we door hun bril welke wijze van financiering ze hebben gekozen, waarom en hoe dat gegaan is. Van fondsen tot familiekapitaal en van crowdfunding tot venture capital, allerlei vormen passeren de revue. Vervolgens plaatsen we de sprekers in een panel en krijg jij de mogelijkheid om ze de hemd van het lijf te vragen.  

Sprekers/panel:

- Daan Weddepohl: oprichter van Peerby

- Henry Mentink: oprichter van MyWheels

- Marieke Hart: oprichter van Thuisafgehaald

- Floris van Hoogenhuyze: oprichter van Barqo

- Niels de Greef: oprichter van ParkFlyRent

- Coen van de Steeg : oprichter van WeHelpen

- Kurt Hamming: oprichter van BrownCow

Na afloop van het programma is er natuurlijk alle ruimte om met elkaar verder te praten aan de bar. En samen terug te kijken op 2015 en vooral vooruit naar 2016.

Toegang is, zoals gebruikelijk bij de shareNL meetups, kosteloos. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur. Er zijn in totaal maximaal 75 plaatsen en we verwachten veel animo, dus meld je snel aan via: http://www.meetup.com/shareNL/events/226658728.

We zien je graag op woensdagavond 16 december in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam.

Team shareNL

Ananda, Jessica, Marja, Marlies, Pieter, Samantha, Pieter & Harmen.