• shareNL HQ (map)
  • 264 Keizersgracht
  • Amsterdam, NH, 1016 EV
  • Netherlands

Ben je een startende ondernemer of organisatie in de deeleconomie? Kom dan je kennis en je netwerk verrijken tijdens de shareNL meetup voor starters op dinsdagavond 13 oktober 2015 in Amsterdam.

Waarom? 

Als starter loop je waarschijnlijk tegen veel zaken aan die nog onbekend of onduidelijk zijn, niet alleen rondom het opstarten van je organisatie, maar ook voor wat betreft het speelveld: de deeleconomie. Deze meetup is ervoor bedoeld je meer inzicht en ideeën te geven, niet alleen gevoed door de kennis van shareNL, maar juist ook door de ervaring van gelijkgestemden.

Wat we gaan doen 

We beginnen met een plenaire sessie over de specifieke aspecten van het ondernemen in de deeleconomie.' Verzorgd door Jessica Slijpen.

Vervolgens hebben we, afhankelijk van de grootte van de groep, break-out sessies waarin we op enkele (ter plekke nader met elkaar te kiezen) thema’s gaan verdiepen. Hierin delen we uiteraard onze kennis, maar er is vooral veel ruimte voor onderlinge uitwisseling van ervaring en ideeën. Waar loop je tegenaan, hoe loste je buurman dit op, welke ervaring hebben wij hiermee?

Voor wie? 

Ben jij een start-up in de deeleconomie en…

- zit je nog in de conceptfase, of

- sta je in de steigers, of

- ben je net operationeel en heb je eerste transacties misschien al gehad?

… dan moet je zeker aanschuiven!

Wanneer? 

Dinsdag 13 oktober bij shareNL in Amsterdam. 

Bijdrage: 35 euro inclusief btw en inclusief drankjes (graag contant en gepast te voldoen!)

AANMELDEN VIA: http://www.meetup.com/shareNL/events/225114252