Ben je een startende ondernemer of organisatie in de deeleconomie? Kom dan je kennis en je netwerk verrijken tijdens de tweede shareNL meetup voor starters op 28 april 2015 in Amsterdam.

Waarom? 
Als starter loop je waarschijnlijk tegen veel zaken aan die nog onbekend of onduidelijk zijn, niet alleen rondom het opstarten van je organisatie, maar ook voor wat betreft het speelveld: de deeleconomie. Deze meetup is ervoor bedoeld je meer inzicht en ideeën te geven, niet alleen gevoed door de kennis van shareNL, maar juist ook door de ervaring van gelijkgestemden.

Wat we gaan doen? 
We beginnen met een plenaire sessie over de specifieke aspecten van het ondernemen in de deeleconomie.' Verzorgd door Jessica Slijpen (shareNL).

Vervolgens hebben we, afhankelijk van de grootte van de groep, break-out sessies waarin we op enkele (ter plekke nader met elkaar te kiezen) thema’s gaan verdiepen. Hierin delen we uiteraard onze kennis, maar er is vooral veel ruimte voor onderlinge uitwisseling van ervaring en ideeën. Waar loop je tegenaan, hoe loste je buurman dit op, welke ervaring hebben wij hiermee?

Voor wie? 

Ben jij een start-up in de deeleconomie en…

- zit je nog in de conceptfase, of

- sta je in de steigers, of

- ben je net operationeel en heb je eerste transacties misschien al gehad?

… dan moet je zeker aanschuiven!

Wanneer? 
Dinsdag 28 april 2015 om 19.00 uur in Amsterdam. Locatie volgt.

Bijdrage: 35 euro inclusief btw (contant en gepast te voldoen bij entree!). Inclusief drankjes.

Aanmelden via: http://www.meetup.com/shareNL/events/221300395/